Korte enquête naar jouw wensen voor intervisie met collega's

Korte enquête naar jouw wensen voor intervisie met collega's

Beste yogadocent,

 

De VYN wil je graag steunen bij de uitoefening van je beroep. Ook in 2023. Het jaar waarin we concreet aan de slag gaan met de wens voor meer onderling professioneel contact. Die pikten we regelmatig op bij ontmoetingen, maar ontvingen we ook na een publicatie in Yoga Vizier. 

 

Uit de reacties komen twee doelen duidelijk naar voren: leren van elkaars expertise voor je professionele ontwikkeling, en de onderlinge banden versterken. Daarom gaan we dit jaar regionale intervisiegroepen opzetten en faciliteren. Om dit goed en passend vorm te geven, vragen we je hulp via deze - korte - enquête.

 

We willen graag weten of ook jij interesse hebt voor deelname aan een intervisiegroep, of misschien al deel uitmaakt van een groep. En of er leden zijn die interesse hebben om een intervisiegroep te leiden en/of een locatie beschikbaar te stellen.

 

Achtergrond

De VYN verzorgt de coördinatie van dit nieuwe intervisienetwerk. Denk aan een korte training voor wie een groep wil begeleiden. Je leert daarin bijvoorbeeld verschillende methodes om de groep in jouw stijl te kunnen begeleiden. En er is ook een vergoeding beschikbaar voor locatiekosten en voor begeleiding van de intervisiebijeenkomsten. 

 

De enquête: je hulp is nodig! 

Zodat iedereen de beste intervisie-ervaringen zal opdoen, bieden we je deze enquête aan. Kun en wil je enkele minuten van je tijd vrijmaken om onderstaande vragen te beantwoorden, dan zijn we daar heel erg blij mee. Er is ook ruimte voor een eventuele toelichting.

Alvast heel hartelijk dank voor je aandacht voor dit belangrijke onderwerp. We houden je op de hoogte van de uitkomst! 

 

Namens het bestuur van Vereniging voor Yogadocenten Nederland,

hartelijke groet van Anja Wiersma

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.