Erkenning vragen voor jouw scholing? Zo doe je dat

Erkenning vragen voor jouw scholing? Zo doe je dat

Een lid van de VYN kan bij de Commissie voor Bijscholen erkenning aanvragen voor het aanbieden van een bijscholing/specialisatie.

 

In het reglement, op de pagina Bijscholingen en Specialisaties en in het Aanvraagformulier Erkenning Bijscholing staat vermeld welke gegevens hiervoor nodig zijn. Je geeft hier onder andere op aan wanneer en waar de bijscholing/specialisatie plaatsvindt.

 

Belangrijk: Dit betekent dat als de bijscholing of specialisatie op een andere datum en/of plaats gegeven gaat worden, opnieuw erkenning dient te worden aangevraagd. De aanvrager wordt hiervan altijd op de hoogte gesteld in de bevestigingsmail en krijgt bij het melden van een herhaling ook hiervan weer bericht of deze wel of niet erkend wordt. 

 

Bij vragen hierover kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de commissie via bij-scholen@yoganederland.nl.

 

 

 

 

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.