VYN Festival: méér dan yoga

VYN Festival: méér dan yoga

Het VYN Festival heet niet voor niets festival. We organiseren namelijk niet alleen inspirerende workshops, je kunt ook enorm uitkijken naar het heerlijke eten, de prachtige natuur rondom Mennorode én naar de winkeltjes die er zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van een fijne stoelmassage, kleding en yogaspullen shoppen, kleurrijke kunst bewonderen of een mooie hennatattoo? Het kan allemaal tijdens het VYN Festival 2023!

 

Alvast wat voorpret? Kijk  

 

Boekenmarkt voor het goede doel

En vergeet de boekenmarkt niet! Dit keer is het goede doel de stichting 'Help Ethnic Children In Vietnam' van Huong Ho en boeddhistische leraar Cuong Lu, leerling van Thich Nhat Hanh. De VYN bevordert goed onderwijs, deze stichting bouwt een school zodat deze kinderen goed onderwijs kunnen krijgen. We zochten dit keer een kleine organisatie die pragmatisch te werk gaat, en één van de leden van de festivalcommissie kent deze organisatie goed. Meer info vind je op www.helpchvn.org

 

Je kunt zelf boeken, dvd’s of cd’s aanleveren en laten verkopen ten bate van het goede doel. Niet alleen yogaboeken, ook romans, biografieën, non-fictie, fantasy & sciencefictionboeken zijn welkom! Je kunt ze op het festival aanleveren.

 

Laatste kans!

Je kunt je nog tot zondag 23 april (24 uur) inschrijven voor het VYN Festival '23. We hebben nog wat plekken gecreëerd, dus kijk snel op de inschrijvingssite. Tot ziens op het festival!

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.