Gert Slob nieuwe voorzitter VYN

Gert Slob nieuwe voorzitter VYN

Tijdens de ALV op 14 mei jl., is Gert Slob unaniem gekozen tot voorzitter van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Hij volgt Gerreke van den Bosch op die statutair aftrad en niet herkiesbaar was.


Gert Slob: "We doen het samen"


Gert is mindfullnesstrainer en meditatiedocent. Daarnaast werkt hij als examencoördinator op een VMBO-school in een Haagse achterstandswijk en verzorgt de financiën voor een yogaschool. Yoga en meditatie vindt hij té belangrijk om het over te laten aan de vrije markt. "Als vereniging doen we het samen," belooft hij. 


"Yogadocenten verdienen een organisatie die toeziet op de kwaliteit van hun vakgebied. Door intensieve contacten met opleidingen en het accrediteren van opleidingen, specialisaties en bijscholingen draagt de VYN bij aan de beroepsmatige ontwikkeling. Wanneer we als yogadocenten onze kennis en inzet bundelen vormen we gezamenlijk een stevige basis voor verdere professionalisering. Als voorzitter van de VYN deel ik met plezier mijn kennis en kunde op de nieuwe weg die het bestuur in is ingeslagen."

 

Afscheid Gerreke van den Bosch 

 


Gert dankt Gerreke voor haar mooie werk voor de vereniging en overhandigt haar namens de VYN een kunstwerk. 


"Gerreke heeft zich zeer bevlogen en met tomeloze energie ingezet voor de VYN in moeilijke coronajaren. Zij is de kartrekker geweest achter het transitieproces dat de VYN het afgelopen jaar heeft ingezet. Voorbeelden hiervan zijn onder andere het lente-offensief ‘Spring op je mat’, het aanbieden van de petitie aan de Tweede Kamer, de invoering van een nieuwe huisstijl en het rapport ‘Yogadocenten willen een andere houding’”.


Gerreke blijft zich inzetten voor de vereniging als hoofdredacteur van het VYN-vakblad Yoga Vizier en als lid van de PR-commissie.

 


Bestuurswijzigingen


V.l.n.r.: Dorien Pool, Anja Dekker, Gerreke van Den Bosch, Anja Wiersma, Jeanette van Ree en Gert Slob


De ALV stemde ook in met de volgende bestuurswijzigingen:

  • Anja Dekker volgt Yvonne Voogdt op als penningmeester
  • Dorien Pool wordt Aspirant Bestuurslid Events
  • Anja Wiersma Bestuurslid Commissie voor Bijscholen
  • Jeanette van Ree, Aspirant Bestuurslid PR

 

ALV 14 mei 2022 | Menno rode, Elspeet. Erik Kater (systeembeheerder) aan het woord.Trude Matla

 

Margriet van Kampen

 

Janine Himpers omhelst Gerreke van den Bosch.

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.