Gert Slob stopt als voorzitter van de Vereniging Yogadocenten Nederland

Gert Slob stopt als voorzitter van de Vereniging Yogadocenten Nederland

Met gemengde gevoelens kondigt de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) vandaag het vertrek aan van haar gewaardeerde voorzitter, Gert Slob. Na een periode van grote toewijding aan de vereniging heeft Gert besloten om een nieuwe fase in zijn persoonlijke leven meer ruimte te geven.  

Gert heeft zich intensief ingezet voor de yogagemeenschap en het versterken van de positie van yogadocenten in Nederland. Onder zijn voorzitterschap heeft de VYN nieuwe mijlpalen bereikt. Het VYN-festival trok meer bezoekers dan ooit tevoren. De zes door de VYN geaccrediteerde opleidingen tot yogadocent zijn zichtbaarder gemaakt. En drie nog niet geaccrediteerde opleidingen hebben de stap gezet om zich met de VYN te willen verbinden. 

In een verklaring tijdens het VYN Festival ’23 zei Gert: "Met weemoed neem ik afscheid van het voorzitterschap van de VYN, maar ik voel dat het tijd is om meer ruimte te maken voor andere ontwikkelingen in mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik een verbindende rol heb mogen spelen binnen de yogawereld en ik ben ervan overtuigd dat de VYN met al haar actieve leden van groot belang is."  

Het bestuur van de VYN betreurt het vertrek van Gert en bedankt hem. Zijn visie en inzet hebben de VYN verder gebracht. De VYN start binnenkort een selectieproces om een nieuwe voorzitter te benoemen. Op dit moment bestaat het bestuur uit twee personen: Anja Dekker (penningmeester) en Anja Wiersma (secretaris). Het bestuur is vastbesloten om een geschikte opvolger te vinden die de belangen van yogadocenten in Nederland kan behartigen en de verbinding binnen de yogawereld kan uitdragen.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.