Geshe Nawang Zopa opent jaarlijks yogacongres

Geshe Nawang Zopa opent jaarlijks yogacongres

Elk jaar organiseert de Vereniging Yogadocenten Nederland een congres waar yogadocenten (en andere geïnteresseerden) hun yogakennis kunnen verbreden, verdiepen en kennis kunnen uitwisselen met elkaar. Yogadocent zijn is vaak solistisch, zelfs als je verbonden bent aan een studio. Je hebt niet automatisch, zoals in het bedrijfsleven, brainstormsessies, heidagen, teamdagen, scholingsdagen etc. Het jaarlijks congres van de VYN is dé kans voor yogadocenten om bij te scholen en om collega's te spreken.

Dit jaar opende Geshe Nawang Zopa het congres. Hij gaf vanuit het Tibetaans Boeddhisme zijn visie op hoe het Boeddhisme en yoga elkaar kunnen aanvullen. Geshe Nawang Zopa: "Zorgen voor een heilzame geest is belangrijk. Start met een heilzame geest aan je asana's en het effect van de houdingen zal effectiever en dieper zijn."

De volledige lezing van Geshe is als livestream gepost op de Facebookpagina van de VYN. Nieuwsgierig? Ga naar @yoganederland op Facebook.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.