Goed nieuws: nieuwe erkende opleider bij de VYN!

Goed nieuws: nieuwe erkende opleider bij de VYN!

Yoga Opleiding Centrum de Haan heeft het afgelopen jaar het accreditatieproces van de VYN doorlopen. Het verheugt de Toetsingscommissie dat zij een positief advies aan het bestuur kan geven om tot accreditatie over te gaan! We feliciteren Yoga Opleiding Centrum de Haan met deze stap en hoopt op een fijne samenwerking in de toekomst!

 

Jans en Joanna van Yogacentrum de Haan zeggen zelf hierover: "We verzorgen al 45 jaar een traditionele yogaopleiding op basis van de Yoga sutra's van Patanjali en de Bhagavad Gita. Om die reden vinden we herkenning bij de VYN. Door ons aan te sluiten bij de VYN, die ook staat voor traditionele yoga, hopen we in de toekomst verder te blijven bijdragen aan het verspreiden van de yoga zoals die bedoeld is. In de VYN hebben we vertrouwen dat ook zij staan voor de kwaliteitsbewaking van de traditionele yoga. Gedurende het accreditatieproces hebben we een fijne samenwerking mogen ervaren waarin ons tevens duidelijk werd dat gezien de eisen die gesteld werden we ons bij de juiste vereniging hebben mogen aansluiten. Veel dank aan de leden van de commissie die ons in het proces hebben gesteund."

 

Meer informatie over de 500-uursopleiding van Yoga Opleiding Centrum de Haan vind je op centrumdehaan.nl/yoga-academie

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.