Grensoverschrijdend gedrag in yogawereld en gedragscode VYN

Grensoverschrijdend gedrag in yogawereld en gedragscode VYN


Met enige regelmaat verschijnen er berichten in de media en op social media over grensoverschrijdend gedrag van grote namen in de yogawereld. Afgelopen 2 november 2019 publiceerde de Volkskrant een uitgebreid artikel over grensoverschrijdend gedrag van yogadocenten.

De Vereniging Yogadocenten Nederland neemt afstand van leraren van wie duidelijk is dat ze onacceptabel gedrag hebben vertoond. Voor de acht erkende yogadocentenopleidingen geldt een heldere gedragscode waar de opleidingen ook op getoetst worden. De yogadocentenopleidingen die door de VYN zijn erkend onderwijzen in de basis Hatha yoga en volgen geen zogenoemde Goeroe.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.