Hart voor de VYN

Hart voor de VYN

Fris en sprankelend: een nieuwe VYN huisstijl!

 

In het transformatieproces van de VYN is ook onze huisstijl meegenomen. We voeren nu drie logo’s: een logo voor yoga-instructeur (200 uur), één voor yogadocent met EUY erkenning (500 uur) en een verenigingslogo.
Ons nieuwe beeldmerk oogt fris en sprankelend. De vorm is geïnspireerd op de V van vereniging maar ook van verbinding en Y van yoga. In het totaal is een hart zichtbaar en een persoon in een yogahouding. De warme kleuren en ronde vormen stralen zachtheid en menselijkheid uit.

 

Per wanneer?
Met ingang van 11 maart 2022 zul je de nieuwe huisstijl in al onze communicatie-uitingen tegenkomen. Ons vierjaarlijkse magazine kreeg ook een metamorfose: een nieuw uiterlijk en een nieuwe naam, Yoga Vizier. 

 

Gebruik ook ons nieuwe logo!
Ben je VYN-lid en voer je ons logo als keurmerk? Dan vragen wij je het oude logo zo snel mogelijk te verwijderen en te vervangen door het nieuwe. Er zijn drie versies waarvan je gebruik kunt maken:

 

  • VYN Algemeen
  • VYN Erkend Yoga-instructeur (200 uursopleiding)
  • VYN Erkend Yogadocent (500 uursopleiding) met EUY erkenning

 

Opvragen logo
Gebruik je ons logo op bijvoorbeeld je website of in advertenties? Download dan de VYN Logo-Kit met logo’s in diverse varianten (ook in zwart en in wit). Lees voor gebruik eerst zorgvuldig de Handleiding Huisstijl VYN voor het juiste gebruik van het beeldmerk. Heb je hierover vragen? Laat het onze PR-commissie weten, we helpen je graag!

 

Vragen?
We begrijpen dat er dat de implementatie van ons nieuwe logo extra werk voor je betekent maar we hopen dat je blij bent met de frisse, eigentijdse uitstraling! Vragen? Lees dan eerst in de Q & A of je vraag erbij staat. Nog geen antwoord? Neem dan contact op met de VYN PR-Commissie via pr@yoganederland.nl

 

Q&A

 

Waarom een nieuw logo voor de VYN?
Het oude logo van de VYN bestond al meer dan 40 jaar en voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen voor drukwerk en online/digitaal gebruik. De typografie was slecht leesbaar en het blauwe kleurverloop liep dicht bij toepassingen. Bovendien was er geen mogelijkheid om een 200- en 500-uurs variant te maken. Ook de uitstraling was sterk gedateerd. De VYN is in 2021 een actieve nieuwe weg ingeslagen. Het nieuwe logo geeft een boost aan haar profilering.

 

Ik maak gebruik van het VYN-logo in onze advertenties en op onze website. Waar kan ik het downloaden?
Het nieuwe logo en de diverse varianten kun je downloaden via: VYN Logo Kit. Hoe je het logo op de juiste wijze gebruikt, vind je in de Handleiding VYN Logo.

 

Het nieuwe logo valt weg op de achtergrond van mijn advertentie. Hoe los ik dat op?
In de handleiding voor het gebruik van ons nieuwe beeldmerk, lees je hoe je dit oplost. Bovendien zijn er varianten van het logo in het wit en het zwart. Heb je hierover vragen? Stel ze per email via: pr@yoganederland.nl

 

Ik blijf liever het oude logo gebruiken. Mag dat?
Nee, dat mag niet. De VYN wil graag één consistente en herkenbare uitstraling teweegbrengen. Dit is aantrekkelijk voor iedereen die betrokken is bij de VYN.

 

Ik kom het oude logo van de VYN nog tegen in haar communicatie. Hoe kan dat?
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We verzoeken je rekening te houden met een overgangsfase van 2 maanden. Natuurlijk mag je ons erop attent maken mocht je het oude nog tegenkomen in de huidige communicatie-uitingen.

 

Staat je vraag of het antwoord er niet bij? Neem gerust contact met ons op via: pr@yoganederland.nl

 

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.