Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga
Banner Congres 2017

Inschrijving congres 2017 geopend

Inschrijving yoga congres 2017 geopend

Hierbij nodigen wij jullie uit om je in te schrijven voor het jaarlijkse Yogacongres op 12 en 13 mei 2017 in Elspeet en voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 13 mei.

De inschrijving is vanaf vandaag mogelijk voor 1 of 2 dagen van het congres. De congrescommissie heeft weer een mooi programma samengesteld met daarnaast ook stands met boeken, cd’s, kussens, matjes, yogakleding, klankschalen etc. Het avondprogramma wordt dit jaar verzorgd door meerdere mensen. Uiteraard is er daarna mogelijkheid om gezellig te kunnen napraten in het café onder het genot van een drankje en een kleine loterij. Waarbij ook weer een toegangsbewijs voor het congres van 2018 gewonnen kan worden. Extra speciaal aangezien 2018 ons 40-jarig jubileum jaar is. Voor wie zaterdag vroeg uit de veren wil, is er een inspirerende ochtendpraktijk.

Nieuw dit jaar

Je kunt een slaapkamer delen. Gezellig, maar ook voordeliger. Gezamenlijk in een 2 persoonskamer kost je € 50,- pp. persoon ipv € 65,-. Deze korting komt bovenop de extra korting als je 2 dagen met overnachting boekt. Op deze manier kunnen meer leden blijven overnachten. Let bij de inschrijving even goed op dat beide elkaars naam juist vermelden.

Kortom redenen genoeg om collega’s te ontmoeten, jezelf te laten inspireren en elkaar te treffen op het congres.

Inschrijven congres 2017

Inschrijven voor het congres kan op www.yoganederland.nl/congressen