Introductie Gert Slob: kandidaat voorzitterschap VYN

Introductie Gert Slob: kandidaat voorzitterschap VYN

De kandidaatstellingscommissie draagt Gert Slob voor als te verkiezen voorzitter van de VYN. Gert stelt zichzelf voor.

 

"Met yoga kwam ik in de jaren ’90 in contact toen ik Iyengar yoga-lessen volgde in Amsterdam. Na een aantal jaren beoefening stapte ik over naar jiu-jitsu. Om rust te vinden sloot ik mij in 2002 aan bij de Kanzeon zen-groep in Den Haag. Inmiddels is meditatie is één van de pijlers van mijn bestaan geworden. Iedere keer opnieuw ademen in wat er in mij en om mij heen leeft, vrede sluiten met de innerlijke en de omringende wereld. Nog altijd kan ik ontroerd raken door de vier geloften van de Bodhisattva. De beoefening van meditatie, yoga en mindfulness houden mij in balans. En op bescheiden schaal geef ik het geleerde door als mindfulnesstrainer en meditatiedocent.

 

Als tiener wilde ik “de wereld verbeteren”. Al vanaf mijn jonge jaren volgde ik een pad van activisme, solidariteitswerk, besturen en oudercommissies. Het geeft mij voldoening mij nu als examencoördinator in te zetten op een VMBO-school in een achterstandswijk. Naast deze parttime baan verzorg ik de financiële handel en wandel van een lokale yogastudio.

 

Yogadocenten verdienen een organisatie die toeziet op de kwaliteit van hun vakgebied. Door intensieve contacten met opleidingen en het accrediteren van opleidingen, specialisaties en bijscholingen draagt de VYN bij aan de beroepsmatige ontwikkeling. Wanneer we als yogadocenten onze kennis en inzet bundelen vormen we gezamenlijk een stevige basis voor verdere professionalisering. Als voorzitter van de VYN deel ik met plezier mijn kennis en kunde op de nieuwe weg die het bestuur in is ingeslagen."

 

Gert Slob

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.