Vacatures. Kom jij bouwen aan de VYN?

Vacatures. Kom jij bouwen aan de VYN?

We gaan vooruit en de professionalisering die in 2021 is ingezet gaat verder zijn beslag krijgen in 2022. Er gebeurt veel, in de samenleving maar ook in het bestuur. Doordat alles continue verandert, ook in het privéleven van bestuursleden, hebben twee bestuursleden aangegeven dat zij werk en bestuursfunctie niet meer kunnen combineren. Daarom zijn we op zoek naar een: 


Penningmeester


Als penningmeester zorg je voor het financiële reilen en zeilen van de vereniging. Loop je warm voor  begroting, balans en budgettering? Vind je het leuk om onze plannen te toetsen op financiële haalbaarheid? Dan is deze functie zeker iets voor jou. Stuur je sollicitatie en motivatie naar secretariaat@yoganederland.nl.

 

Algemeen bestuurslid

 

Als algemeen bestuurslid ben jij de coördinator van verschillende plannen die we hebben ingezet of nog gaan uitvoeren. Je onderhoudt contacten met de leden die initiatieven zijn gestart of nog gaan starten. Je houdt de andere bestuursleden op de hoogte van de voortgang en uiteraard denk je mee in nieuwe ontwikkelingen. Ook voor deze functie kun je reageren met jouw motivatie bij het secretariaat via secretariaat@yoganederland.nl.

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.