skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga
Liefdewerk Voor Collega’s

Liefdewerk voor collega’s

Sociale media nodigt uit om vragen te stellen en discussies aan te gaan. Helaas wordt het ook vaak gebruikt om onvrede te spuien. Ons advies is: tel eerst tot 10 en lees onderstaand artikel even door.

De VYN erkent bijscholingen en specialisaties die worden georganiseerd door collega docenten. Bijscholingen tot 40 uur en specialisaties tot 60 uur worden beoordeeld door de zeven leden van de bijscholingscommissie. Specialisaties van meer dan 60 uur worden beoordeeld door het bestuur.

Het bestuur kan zich bij twijfel laten bijstaan door de toetsingscommissie die adviseert over erkenning van docenten opleidingen. Dit zorgvuldige proces is van belang omdat de vereniging de belangen van professionele yogadocenten vertegenwoordigt. Tegen elk besluit van het bestuur is beroep mogelijk en uiteindelijk beslist de ALV, de Algemene Leden Vergadering. De ALV heeft zelfs de mogelijkheid om volgens de statuten het bestuur te vervangen. 

Kort samengevat: De leden zijn de baas in de vereniging. De collega’s van de bijscholingscommisisie en van het VYN bestuur zijn volstrekt ethisch in hun aanpak en verantwoorden zich, zoals dat hoort in een vereniging, in de ALV. Wij zijn collega’s die werk doen voor collega’s. Onbetaald en met de beste bedoelingen. Bij twijfel over aanpak en verantwoording roepen wij leden op dit kenbaar te maken in de ALV.

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend