Lockdown en oproep

Lockdown en oproep

Vanmorgen, 19 december, is opnieuw een lockdown ingegaan omdat omikron zich zeer snel verspreidt. Deze lockdown duurt in principe tot 14 januari. Voor yogadocenten betekent dit dat er de komende weken dus geen live lessen kunnen worden gegeven. Ook geen buitenlessen, tenzij je dit doet met twee personen.

 

Oproep

Op onze oproep ons jouw ervaringen toe te zenden als het gaat om je huidige situatie als yogadocent, ontvingen we inmiddels meer dan 80 reacties en nog steeds stromen ze binnen. Het zijn veelal schrijnende verhalen; brieven over de desastreuze gevolgen van het overheidsbeleid uit de praktijk en in het leven van ons als professionele yogadocent. Ook lezen we uitingen waar hoop uitspreekt.

 

Er is inmiddels persoonlijk contact tot stand gekomen met de beleidsmakers in Den Haag en binnenkort zullen wij hen het boekwerk met persoonlijke verhalen overhandigen.

 

>> Help ons Den Haag te overtuigen dat het huidige beleid veel yogadocenten de kop kost en dat dit moet veranderen. Dat wij als zzp’ers financiële steun ontberen, deze hard nodig hebben en bovenal dat juist het beoefenen van yoga zeer heilzaam is voor zovelen in deze tijd. Jouw verhaal draagt hieraan bij!

 

Stuur je verhaal naar het VYN-bestuur: redactie@yoganederland.nl.

 

  • Wat is jouw situatie?
  • Wat doet het met jou nu je geen les meer kunt geven?
  • Hoe ziet jouw toekomst eruit?
  • Hoe reageren jouw cursisten?

 

Financieel

Voor financiële ondersteuning verwijst de overheid naar de bijzondere bijstand voor zelfstandigen (Bbz). Echter, een partnertoets is hierop van toepassing en je bedrijf moet levensvatbaar zijn. In de praktijk komt het erop neer dat veel yogadocenten geen gebruik kunnen maken van deze regeling.


Wij laten geen middel ongemoeid om onze nijpende situatie voor het voetlicht te brengen bij de verantwoordelijken in Den Haag om zo een beleidsverandering te bewerkstelligen.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.