skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga
Nieuw: PR & Marketing

Nieuw: PR & Marketing

Afke Pricker is per 12 april aangesteld als communicatie-adviseur bij Vereniging Yoga Nederland.

We houden jullie graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen de VYN. Annelies Bakker heeft besloten haar functie als bestuurslid PR & Communicatie neer te leggen. In korte tijd heeft Annelies veel werk verricht, voor het moment maar ook voor de toekomst. Daar zijn wij haar heel dankbaar voor. We hebben nu een professioneel marketing- en communicatiebureau in de arm genomen. Hiermee willen we de pr-commissie ontlasten en onze zichtbaarheid vergroten. Het e-mailadres voor PR & Communicatie blijft pr@yoganederland.nl

Namasté. Afke Pricker is mijn naam. 

Samen met het bestuur en de PR-commissie hoop ik de komende periode te kunnen bijdragen aan de profilering van de VYN door zorgvuldige communicatie in beeld en tekst via diverse mediakanalen. 

De zonnige, groene serre in mijn huis in Deventer is al meer dan 10 jaar mijn pr-bureau. Voornamelijk werk ik binnen de sectoren sport, cultuur, welzijn en goede doelen. Ik heb 5 kinderen waarvan er 3 al zelfstandig op avontuur zijn. Mijn oudste dochter introduceerde mij ooit in de yoga-wereld.

‘Jouw verhaal raakt’ is mijn credo. Het product of de dienst waar men trots op is, moet de wereld in. Het verdient de aandacht én de respons van de mensen. Met flair en fijngevoeligheid ontwikkel ik het verhaal in een strategisch plan voor wat men beoogt teweeg te brengen. Een verhaal dat prikkelt en beweging tot stand brengt.

Met veel plezier help ik de VYN hierbij. Het kloppend hart voor alle yogadocenten in Nederland – en zij die dat nog gaan worden.

Via afke@yoganederland.nl of 06-83609122 kun je mij bereiken.

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend