Nieuws voor ondernemers: Hoofdlijnenbrief Arbeidsmarkt

Nieuws voor ondernemers: Hoofdlijnenbrief Arbeidsmarkt

Beteugeling zelfstandig ondernemer ligt op de loer
Op 5 juli 2022 heeft minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid haar brief ‘Hoofdlijnenbrief Arbeidsmarkt’ naar de Tweede Kamer gestuurd. VZN en Stichting ZZP Nederland hebben met interesse kennisgenomen van een brief op hoofdlijnen waarin het kabinet aangeeft hoe zij de arbeidsmarkt weer toekomstbestendig wil gaan maken.


Eén van de vijf belangrijke thema’s in de brief is duidelijkheid scheppen over de arbeidsrelatie. Wanneer kun je werken als zelfstandige en wanneer niet. Die duidelijkheid, die de afgelopen jaren ontbrak, is belangrijk voor zelfstandig ondernemers zonder personeel. ZZP Nederland en VZN vinden dat het kabinet met duidelijke kaders moet komen zodat werken als zelfstandige mogelijk blijft. Ook vinden zij dat zelfstandig ondernemers ruimte en passende ondersteuning moeten krijgen om hun ondernemers- en sociale risico’s goed af te dekken.

 

Wil je hier meer over weten en lezen wat de reactie is van Stichting ZZP Nederland? Ga naar: Stichting ZZP Nederland.

 

Tekstbron: Stichting ZZP Nederland


Foto: Minister Karien van Gennip van SZW (bron: Rijksoverheid, beeld: Martijn Beekman)

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.