De voordelen van samenwerking met ZZP Nederland

De voordelen van samenwerking met ZZP Nederland

Vanuit Vereniging Yogadocenten Nederland gaan wij een collectiviteit aan met ZZP Nederland. Wij willen onze leden laten profiteren van de deskundigheid van dit collectief. Net als de VYN is ZZP aangesloten bij de VZN, Vereniging Zelfstandigen Nederland. Waar de VZN ons vertegenwoordigt in de politieke arena, zorgen de professionials van ZZP voor de individuele zakelijke belangen. Het aanbod is groot. 

 

Wat heb jij aan een abonnement op ZZP Nederland?
Doordat je via een collectief (VYN) kan aansluiten bij ZZP Nederland, bespaar je bijna 18% op de abonnementsprijs en betaal je nog maar € 18,50 (excl. btw). En wat krijg je daar dan allemaal voor?


ZZP Nederland heeft een website boordevol informatie en het laatste nieuws over ondernemen. Op de website leggen wij de regels van ondernemerschap duidelijk uit. Of je nou starter bent of al jaren ondernemer wij geven je de informatie. Is de informatie op de website voor jou niet voldoende, dan kan je als je abonnee bent van ZZP Nederland op werkdagen bellen met de helpdesk. Mailen kan uiteraard 24/7. De helpdesk geeft je eerstelijnsadvies op alle terreinen van het ondernemerschap.


Daarnaast kun je allerlei documenten downloaden, bijvoorbeeld standaard algemene voorwaarden, een model opdrachtovereenkomst, een samenwerkingsovereenkomst, uitleg over Privacywet/AVG, uitleg over verzekeringen etc.


Op de website bieden wij je ook kortingen op allerlei producten en diensten die zzp’ers nodig kunnen hebben. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

- Gratis tankpassen van Shell, Esso, en Tango/Q8
- Gratis Online cursus Boekhouden
- Korting op juridische documenten
- Korting op verschillende boekhoudpakketten
- Hulp bij debiteurenbeheer/incasso


Bovenop het basisabonnement is er de mogelijkheid om een Juridisch Adviesabonnement aan te gaan. Met dit abonnement kun je ook nog zaken voorleggen van de periode voor je het abonnement afnam, dat kan bij geen enkele rechtsbijstandsverzekering.


Eigen verzekeringskantoor

Voor abonnees heeft ZZP Nederland eigen verzekeringskantoor in huis met volledige vergunning. Wij kunnen je objectief voorlichten over alle verzekeringen die je als yogadocent nodig zou kunnen hebben. Je kunt de verzekeringen ook via ZZP Nederland Verzekeringen afsluiten. Van een bedrijfsaansprakelijkheids-, tot auto- tot arbeidsongeschiktheidsverzekering. Op sommige verzekeringen mogen we korting geven, bijvoorbeeld op een AOV. Ook hebben wij collectieve afspraken met 7 verschillende zorgverzekeraars, waardoor wij korting mogen geven op de zorgverzekering tot 5% op de basisverzekering en wel 20% op de aanvullende zorgverzekeringen.


Voorop staat een duidelijke voorlichting, op een wijze die past binnen het beleid van belangenbehartiger ZZP Nederland: Nuttig, Betaalbaar en Transparant.


Belangenbehartiging
Met meer dan 53.000 ondernemers is ZZP Nederland de grootste belangenbehartiger van zelfstandig ondernemers in Nederland. Regelmatig nemen wij initiatieven om ondernemers de ruimte te geven om te ondernemen. Daarnaast nemen wij regelmatig deel aan vergaderingen met de Belastingdienst en de diverse ministeries om advies te geven over nieuwe regelgeving die zzp’ers treft. Om de belangenbehartiging nog meer kracht bij te zetten, hebben wij Vereniging Zelfstandigen Nederland helpen oprichten. VYN is net als ZZP Nederland aangesloten bij VZN.


Kortom, met aan abonnement op ZZP Nederland versterken we elkaar op alle fronten!

 

 

Wil je je aanmelden? Dat kan via: ZZP Nederland Formulier

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.