Termijn TLV aanvragen voor Q4 2021 verlengd

Termijn TLV aanvragen voor Q4 2021 verlengd

De Rijksdienst voor Ondernemers deelt mee dat de aanvraagtermijn voor de TLV (Tegemoetkoming Vaste Lasten) voor het vierde kwartaal van 2021 is verlengd naar 11 februari 2022, 17.00 uur


De omzetverliesdrempel is eenmalig verlaagd van 30% naar 20%. Dit is gedaan omdat de aangescherpte maatregelen per 19 december 2021 zijn ingegaan, waardoor een substantieel deel van de getroffen ondernemingen deze omzetverliesdrempel niet zal halen. Dit geldt vooral voor ondernemers die niet of beperkt omzetverlies hadden in het vierde kwartaal, maar op 19 december plotseling hard werden geraakt door de lockdown.


De Europese Commissie heeft vorige week akkoord gegeven om deze wijziging door te voeren. Om ondernemers met een omzetverlies tussen de 20% en 30% voldoende kans te geven een aanvraag voor het vierde kwartaal van 2021 in te dienen, wordt de aanvraagperiode met twee weken verlengd. Op deze manier staat de regeling acht weken open, zoals ook in vorige openstellingen het geval was. Dit betekent dat ondernemers tot en met 11 februari 2022 17.00 uur een aanvraag voor TVL-subsidie voor het vierde kwartaal van 2021 kunnen indienen.

Via RVO TVL Tegemoetkoming Vaste Lasten kun je kijken of je ervoor in aanmerking komt en je aanvraag doen. 

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.