Terugblik VYN festival 2024

Terugblik VYN festival 2024

Het was een fantastisch festival! De prachtige muziek van Anarupa, gespeeld en gezongen door Paul en Judith bij de ontvangst, gaf direct een fijne sfeer. Na het welkomstwoord van onze voorzitter Ilse Anthonijsz gaf Conchita Scheffer een korte workshop lachyoga waarmee ze iedereen aan het lachen kreeg. Hierdoor was het thema ‘De sprankelende energie van yoga’ meteen voelbaar en werd doorgevoerd in het verdere programma.

 

Workshops

Er was een zeer uitgebreid aanbod aan inspirerende workshops zoals:

  • Chakra Yoga
  • Stoelyoga
  • Acroyoga
  • Adem en Pranayama
  • Nada Brahma
  • Yoga en Dans

 

Voor het volledige programma, klik hier. Ook was er een fijn avondprogramma om tot rust te komen, of juist lekker te zingen of te dansen. Er zijn verschillende mensen die stukjes hebben geschreven over de workshops, die verhalen delen we op een later moment met je. 

 

Andere activiteiten

Tussendoor konden deelnemers gezellig bijpraten met collega’s of wandelen in de prachtige natuur. Ze konden zich ontspannen met een stoelmassage, een hennatatoeage laten zetten, een tarotlezing krijgen, of buiten creatief bezig zijn door stenen te beschilderen en kaarten te maken. De kleurrijke kunst van Geesje Stuurman fleurde de zalen op en bood extra inspiratie. Vrijdagavond was er volop gelegenheid om te dansen bij de silent disco of na te praten in de bar.

 

Wie zaterdag vroeg genoeg opstond, kon deelnemen aan de magische ochtendwandeling met Margriet van Kampen. Ook konden vroege vogels meedoen met de ochtendmeditatie van Romanie Graumans of de opwekkende ochtendyoga van Karina Delfos.

 

Voor de Algemene Ledenvergadering was er nog een concert van Anarupa. ‘s Middags gaf Wim van de Laar een korte lezing met meet-and-greet over zijn nieuwste boek ‘Bronnen van Yoga’.

 

De boekenmarkt heeft € 142,50,- opgebracht! Dit bedrag is overgemaakt naar Stichting De Blije Bodem in Groningen.

 

Uitstekende verzorging

Het personeel van hotel Mennorode heeft weer zijn uiterste best gedaan en verwende ons met heerlijke vegetarische maaltijden in uitgebreide buffetten en lekkere hapjes en drankjes tussendoor. Ook zijn er op verschillende plekken leuke zithoekjes om heerlijk te ontspannen.

 

Afsluitend was er de borrel met een heerlijke mocktail en lekkere hapjes, waarna iedereen voldaan, opgeladen, geïnspireerd en met een goed gevulde goodiebag naar huis kon gaan.

 

Als je volgend jaar wilt meegenieten, noteer dan alvast 9 en 10 mei 2025 in je agenda!

 

Wil je meehelpen het VYN festival volgend jaar te organiseren en deel uit te maken van ons superleuke team, check hier dan de vacature voor Lid Festivalcommissie.

 

Geniet van de foto’s hieronder die een impressie geven van het sprankelende festival!

 

 

Met dank aan Gerreke van den Bosch voor het maken van de foto's!

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.