skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Uitnodiging ALV 2020: 6 februari 2021, 10:30-12:00 uur

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2020 kon vanwege de covid-19 maatregelen niet door gaan. Het bestuur heeft nu besloten de ALV online plaats te laten vinden, zodat leden niet hoeven te reizen en niet bij elkaar in een ruimte hoeven te zitten. Aansluitend is er een workshop Yoga & Ondernemen. 


ALV

Je bent van harte uitgenodigd de ALV 2020 bij te wonen op zaterdag 6 februari 2021 van 10:30 tot 12:00 uur. Vanaf 10:00 uur kun je tot de ZOOM-meeting toetreden.

Stukken

Het is deze keer mogelijk om online je stem uit te brengen. De stukken voor de ALV vind je in de papieren nieuwsbrief nummer 3 van 2020. Mocht je deze niet meer hebben of kunnen vinden, klik dan hier voor een online exemplaar van de stukken.

Vragen van tevoren insturen

Wij ontvangen graag jullie opmerkingen en/of vragen van tevoren via een e-mail aan Sandra de Jager (secreteriaat@yoganederland.nl) van het secretariaat, dit kan tot uiterlijk 4 februari 2021.

Aanmelden

Deelnemen aan de ALV is simpel: log in op de website en ga naar https://www.yoganederland.nl/alv-2020, vul hier het aanmeldformulier in. Je hebt hiervoor je VYN nummer nodig. Na aanmelding ontvang je een e-mail met een link naar de Zoom-meeting. Op 6 februari kun je van 10:00 tot 10:30 uur via deze link tot de ZOOM-meeting toetreden. 

Hulp bij ZOOM

Heb je nog nooit ZOOM gebruikt en heb je ondersteuning nodig? Bekijk dan hier een instructiefilmpje

Aansluitend workshop Yoga & Ondernemerschap

Na de ALV is er van 13:30 tot 15:00 uur een gratis online workshop over Yoga & Ondernemerschap gegeven door Erna Wegman. Erna is docent ondernemersvaardigheden en Saswitha yogadocent. Er kunnen max. 30 personen deelnemen aan deze interactieve workshop.

Aanmelden kan meteen met je aanmelding voor de ALV via  https://www.yoganederland.nl/alv-2020. Is er geen plek meer? Geen zorgen, de workshop is na 6 februari gedurende 14 dagen te bekijken op onze website. 

Over de workshop

Ben jij op zoek naar nieuwe inspiratie om je yoga-ondernemerschap vorm te geven in deze lastige tijden? Erna Wegman neemt je mee op verkenningstocht langs de pijlers van ondernemerschap voor yogadocenten. Het doel is om je te laten nadenken over hoe jij vorm geeft aan jouw yoga-ondernemerschap en je te laten onderzoeken waar je nog in kunt groeien. Na afloop van de workshop heb je hernieuwde inspiratie en ideeën voor verbetering waarmee je thuis verder aan de slag kunt. 
De workshop wordt opgenomen zodat andere leden deze op een later moment nog terug kunnen kijken.

De belangrijkste informatie samengevat

Wat: Algemene Ledenvergadering (ALV)Wanneer: zaterdag 6 februari 2021 van 10:30 tot 12:00 uurWaar: online video conferentie via ZOOMAanmelden: ga naar https://www.yoganederland.nl/alv-2020Let op: vragen en opmerkingen over de ALV-stukken moeten van tevoren ingestuurd worden via een e-mail aan Sandra de Jager (secretariaat@yoganederland.nl)Extra: gratis online workshop Yoga & Ondernemerschap van 13:30 tot 15:00 uur

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend