Vacature: Afgevaardigde bij de EUY voor de VYN

Vacature: Afgevaardigde bij de EUY voor de VYN

In contact komen met collegae uit heel Europa? Je horizon verbreden en nieuwe inspiratie opdoen? Het bestuur van de VYN zoekt onder haar leden een enthousiaste

 

Afgevaardigde bij de EUY voor de VYN

 

De taken bestaan uit:

  • Het bijwonen van vergaderingen fysiek of online via ZOOM
  • De ALV, The General Assembly, vindt 2 keer per jaar plaats. Tijdens de ALV verwoord je het standpunt van de VYN zowel in een kort verslag van 4 à 5 minuten als bij stemmingen zodat de VYN meebeslist over belangrijke vraagstukken. De GA’s nemen meestal 1 dag in beslag.
  • De teamvergaderingen vinden eenmaal per maand plaats via ZOOM en nemen ongeveer 1 à 1,5 uur in beslag.Naast afgevaardigd te zijn wordt je geacht deel uit te maken van een van de teams.
  • Naast afgevaardigd te zijn wordt je geacht deel uit te maken van één van de teams.

 

Verdere taken, vooral binnen het team, waarin je zit:

  • Het lezen van relevante stukken voorafgaand aan de vergadering. In het geval van the Education Team, beslis je mee of een docentenopleiding wel of niet goedgekeurd kan worden conform de criteria van de EUY, en in het geval van een landelijke yogafederatie of organisatie, of deze wel of niet voldoet aan de criteria van de EUY om lid te kunnen worden.
  • De afgevaardigde vormt de schakel tussen de VYN en de EUY en koppelt terug aan het bestuur van de VYN.

 

Binnen de EUY zijn de voertalen Engels en Frans. Een goede kennis van één van de twee talen is vereist.

 

Voor aanmelden als kandidaat of meer informatie wend je je tot de voorzitter: Gerreke van den Bosch.

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.