Vacature: Medewerker Marketingcommunicatie

Vacature: Medewerker Marketingcommunicatie

In verband met het vertrek van onze huidige coördinator zoekt de VYN per 1 december 2022 een freelance medewerker marketingcommunicatie.

 

De marketingcommunicatie wordt onder leiding van een bestuur van vrijwilligers uitgevoerd door leden van de vereniging en in geval van zeer gespecialiseerd werk door freelancers van buiten de vereniging. Het bestuur zoekt ondersteuning voor de volgende taken:

 

  • Het uitdragen van het verenigingsbeleid via Facebook, Instagram en LinkedIn. Je neemt het initiatief tot het plaatsen van berichten en zorgt voor aansprekend beeldmateriaal. De tijdsbesteding hieraan bedraagt gemiddeld ongeveer acht uur per maand.
  • Het opstellen van de digitale nieuwbrief. Deze nieuwsbrief gaat naar 1700 contacten en verschijnt eens per twee à drie weken. De nieuwsbrief omvat naast nieuwsberichten advertenties met een aanbod van bijscholingen voor yogadocenten. Je schrijft teksten, zorgt voor passend beeldmateriaal, coördineert de advertentieplaatsingen op de website en maakt de nieuwbrief binnen de huisstijl op in Mailchimp. De tijdsbesteding hieraan bedraagt ongeveer 16 uur per editie.
  • Het schrijven van teksten voor de website. Je schrijft teksten die het verenigingsbeleid uitdragen, selecteert passend beeldmateriaal en zorgt voor publicatie.


Voor deze functie is een vergoeding beschikbaar. De hoogte hiervan kan variëren tussen een vrijwilligersvergoeding en een freelance vergoeding op basis van vooraf overeengekomen werkzaamheden. In onderling overleg stellen we dit vast.


Het is mogelijk alle drie bovenstaande werkzaamheden op je te nemen of een deel ervan. Heb je vragen over dit werk of heb je, stuur dan een bericht met je contactgegevens aan Gert Slob via voorzitter@yoganederland.nl.  We bespreken dan wat passend is.

 

 

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.