Vacature notulist en telefonisch contact bestuur

Vacature notulist en telefonisch contact bestuur

Het bestuur van de VYN zoekt iemand voor de gecombineerde functie van notulist en regelen telefonische bereikbaarheid. Een betaalde functie waar je het volgende doet:

 

  • De vergaderingen zijn op zaterdag vanaf elf uur en duren twee tot vier uren. Het bestuur zoekt voor de vergaderingen een notulist op freelance basis. Je bent online aanwezig bij de vergadering en maakt een verslag van wat besproken is: ongeveer één pagina per vergaderd uur. Twee of drie dagen na de vergadering lever je het verslag in een Word-document aan bij de voorzitter. De vergoeding die je ontvangt, bedraagt honderd euro per vergadering.

 

  • De meeste zaken binnen de vereniging worden afgewikkeld per e-mail, maar we vinden het belangrijk dat mensen ook telefonisch contact met de VYN kunnen leggen. Mensen kunnen inspreken op een voicemail 06 53 78 83 80, mensen die ingesproken hebben worden dan teruggebeld. Deze voicemail wordt enkele keren per week afgeluisterd. Degene die de telefonische bereikbaarheid verzorgt, regelt dat mensen in contact komen met de juiste persoon binnen de vereniging. De vergoeding voor het regelen van de telefonische bereikbaarheid bedraagt honderd euro per maand voor de maanden september tot en met juli.

 

We vergaderen ongeveer zes keer per jaar en ontvangen ongeveer acht à tien telefoontjes per week.

 

Het bestuur van de Vereniging Yogadocenten Nederland bestaat verder uit vrijwilligers. Heb je belangstelling voor dit werk, stuur dan een bericht met je contactgegevens aan voorzitter Gert Slob

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.