Vacature: Voorzitter VYN

Vacature: Voorzitter VYN

Het voorzitterschap van de VYN is een dynamische rol. Bestuur en commissies zijn bezig met vernieuwing zonder het goede van de traditie uit het oog te verliezen. Leidraad voor de functie zijn de principes in onze statuten waarbij compassie en verbinding centraal staan. Heb je affiniteit met yoga en wil je actief deel uit maken van het bestuur? Dan is de rol van voorzitter een mooie uitdaging.

 

Functieomschrijving Voorzitter

Samen met de secretaris en de penningmeester vormt de voorzitter het dagelijks bestuur van Vereniging Yogadocenten Nederland. Binnen het bestuur is de voorzitter verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en daarmee voor de vereniging. De voorzitter leidt de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering en is samen met de secretaris verantwoordelijk voor de agenda, neemt samen met de andere bestuursleden beslissingen en toetst deze aan het verenigingsbeleid. De voorzitter onderhoudt contacten met de commissies en met relevante externe stakeholders. De voorzitter heeft affiniteit met yoga en is bekend met het yogalandschap. Hij of zij heeft een visie op de toekomst van de vereniging, heeft bestuurlijke ervaring en is in staat bestuurlijke besluiten om te zetten in adequate acties.

 

De precieze taken worden in overleg met de secretaris en penningmeester bepaald. De rol van voorzitter vraagt de nodige flexibiliteit en een inzet van ongeveer 8-12 uur per week. De voorzitter ontvangt voor zijn/haar werkzaamheden een bestuursvergoeding en kan te maken reis- en onkosten declareren.

 

Geïnteresseerd? 

Je kunt je vragen per e-mail stellen aan het bestuur. Reacties ontvangen we graag uiterlijk 9 juni 2023 via secretariaat@yoganederland.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo by Hanna Postova on Unsplash 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.