VYN Ledendag '21: “Veel leuke collega’s ontmoet en interessante workshops gevolgd; een verrijking!”

VYN Ledendag '21: “Veel leuke collega’s ontmoet en interessante workshops gevolgd; een verrijking!”

De eerste VYN Ledendag op zaterdag 2 oktober was een groot succes: “De opkomst was aanzienlijk en de sfeer was warm. De bijna 100 deelnemers genoten zichtbaar van interessante workshops en van het samenzijn.” De leden werden verwelkomd in het met rode en oranje linten versierde bosrijke Mennorode op de Veluwe. Geheel in stijl klonk tijdens de opening het geluid van handdrums onder leiding van Romy van der Pool.

 

Reacties


“Bedankt voor de geslaagde ledendag afgelopen zaterdag. Het was weer heerlijk om deel te nemen aan een LIVE VYN evenement.”
“Wat was dit weer een fijn congres! Goed om weer met zo’n mooie groep bij elkaar te zijn…”
“Het was een hartverwarmend samenzijn, echt top. Dank jullie wel!”
“Ik heb genoten van de workshops en weer inspiratie op mogen doen.”
“Fijn dat jullie zoveel moeite hebben gedaan om naast de online meetings ook nog een Ledendag neer te zetten. Heel erg bedankt.”
“Het eten en de ontvangst op Mennorode was als vanouds. Ik had een heerlijke dag en zo leuk om collega’s te treffen. Ging veel te snel voorbij.”

 

Opening


Voorzitter Gerreke van den Bosch opende de dag met een hartelijk welkom. Namens de vereniging zette zij de onlangs afgetreden bestuursleden René Tol en Marian Faasen in het zonnetje. Zij dankte hen voor hun 'vorstelijke' en positieve inzet voor de VYN met bloemen en cadeaus.

 


 

 

Workshops

 

Tijdens het ochtendprogramma gaf Danielle Bersma de workshop 'Diafragmale adem bij long COVID.' Eric Staals nam deelnemers mee in ‘Prana vayus’ en bij Noor Palazzi konden de yogi hun levensenergie verkennen (Prana) bij de workshop ‘Wat doet jou voortgaan?

 

’s Middags, na de lunch, deed Anoshe Overington de workshop ‘Yin yoga met acupressuur voor het herfstseizoen.’ Danielle Bersma gaf praktijk- en theorieles over het chronisch vermoeidheidssyndroom. Romy van der Pool liet haar deelnemers de helende werking verkennen via mantra, woorden, klank of stilte.

 

 

 

Hartmeditatie


Voordat het diner aanving, sloot Corina van Dommelen de Ledendag af met een fijne hartmediatie.

 

 

 

Dank en tot het volgende samenzijn!


De VYN dankt alle deelnemers voor hun komst en in het bijzonder de congrescommissie onder leiding van Iris Lekkerkerk, Kirsten van Valkengoed, Anouk van Ham en Brenda Put-Carstens voor de geweldige organisatie van deze eerste Ledendag. Op 13 en 14 mei 2022 organiseert de VYN haar jaarlijkse congres bij Mennorode. Het bestuur verheugt zich op dit komende samenzijn. Jullie ook? Noteer deze data alvast in je agenda!

 

Foto's: Marian Faasen. Bekijk het uitgebreidere beeldverslag van de VYN Ledendag '21 op onze Facebookpagina.

 

 

 
 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.