Versoepelingen corona-maatregelen

Versoepelingen corona-maatregelen

Voor jou nog even op een rijtje wat de versoepelingen inhouden n.a.v. de persconferentie van 14 september.

 

  • Vanaf zaterdag 25 september is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden tot elkaar. De 1,5 meter maatregel is nu een dringend advies geworden.
  • Het maximale aantal personen per ruimte was eerder al losgelaten. Je mag dus weer zelf bepalen hoeveel mensen je toelaat in je lessen.
  • De basisregels blijven van kracht: Was regelmatig je handen, schud geen handen, blijf thuis bij klachten en ventileer je yogastudio regelmatig.
  • Je hoeft je deelnemers niet te vragen naar een vaccinatie- of herstelbewijs.

 

Evenementen

 

De Rijksoverheid stelt het verplicht dat men per 25 september bij evenementen een coronatoegangsbewijs moet laten zien. Dit geldt ook voor onze ledendag op 2 oktober. Mennorode heeft aangegeven dat ze daarom elke deelnemer vragen een vaccinatiebewijs, een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud (PCR, dus geen zelftest) te laten zien. Zonder een dergelijk document mag je niet naar binnen. We zijn niet blij met dit beleid maar kunnen hier niets aan doen. Kijk voor meer informatie op Testenvoortoegang.

 

Prognose

 

In november beoordeelt het kabinet de resterende maatregelen. We zullen je dan opnieuw informeren.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.