skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga
VYN Congres 2021 Online!

VYN Congres 2021 online!

Dit jaar organiseren we het jaarlijks VYN-congres helemaal online op 14 en 15 mei. Een nieuwe ervaring voor jullie, én voor ons. Al zeggen we het zelf: naast de ALV we hebben een mooi en interessant programma voor jullie samengesteld.

Ruimte om bij te praten
De indeling is vertrouwd met workshops in de ochtend en in de middag. Daarnaast komt er een digitale ruimte om met elkaar bij te praten en een plek waar je informatie kunt krijgen over een aantal yogagerelateerde bedrijven/producten. 

Gratis
Omdat we in bijzondere tijden leven en jullie een hart onder de riem willen steken, is het congres dit jaar voor leden helemaal gratis. Voor niet-leden geldt een dagtarief. 

Aanmelden vanaf 19 april
Wel is het zo dat een aantal workshops een maximum aantal deelnemers heeft, dus houd daar rekening mee met je inschrijving. Die gaat als vanouds weer via yoganederland.nl, de inschrijvingen starten op 19 april, je kunt je aanmelden tot 7 mei. 

We verheugen ons erop je te zien!
Het programma met alle verdere benodigde informatie krijg je dit jaar binnenkort digitaal aangereikt in een flyer.  We hopen dat je er dit jaar bij bent, bij de workshops en de ALV. Tot 14 en 15 mei!

This Post Has 5 Comments

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend