VYN in gesprek met de koning

VYN in gesprek met de koning

Bestuurslid van de VYN, René Tol, aan de ronde tafel met Koning Willem-AlexanderDe koning bracht vanochtend een digitaal werkbezoek aan ZZP’ers. Ons VYN bestuurslid René Tol was uitgenodigd voor het ‘rondetafelgesprek’ om te praten over de grote gevolgen die de coronapandemie heeft voor zelfstandig ondernemers. Wat zijn hun ervaringen? Wat is hun toekomstperspectief?


De groep zelfstandig ondernemers is zeer divers, van bouwvakker tot beautyspecialist en van acteur tot dus yogadocent. René deelde tijdens zijn gesprek met de Koning de ervaringen van yogadocenten in Nederland. Hij sprak over de gevolgen die de pandemie heeft als het gaat om hun inkomsten en idealen.

Voorzitter Cristel van de Ven van VZN (Vereniging Zelfstandigen Nederland), de vereniging waarmee VYN momenteel intensief contact onderhoudt, was ook bij dit gesprek aanwezig. Haar reactie: "Met elkaar hebben we een goed beeld neergezet van de problemen die zelfstandig ondernemers ervaren tijdens corona en op de arbeidsmarkt, maar ook van de veerkracht en de gedrevenheid van zelfstandigen." Over dit werkbezoek zullen nog verschillende artikelen in de media verschijnen.René Tol is sinds 1978 professioneel yogadocent. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het populariseren van yoga in Nederland via gezondheidscentra, buurthuizen en eigen cursussen. René is bestuurslid van VYN en voorzitter van de commissie bijscholing. Hij werkte onlangs mee aan het programma ‘Iedereen Verlicht’ van de NTR.Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.