Weer aan de slag

Weer aan de slag

Volgens de mededelingen in de persconferentie van dinsdag 17 november mogen wij als yogadocenten weer aan de slag met inachtneming van de anderhalve meter. Er blijkt bij sommige docenten nog twijfel te bestaan over het aantal cursisten per ruimte. Officieel is dat 30 personen. De restrictie voor 4 personen geldt bij sporten als zaalvoetbal, judo en dergelijke. Mocht je toch nog twijfelen over de regels binnen jouw gemeente, neem dan contact op met de lokale overheid.

Het volhouden van de basismaatregelen blijft cruciaal om het aantal besmettingen terug te dringen. Om optimale veiligheid te garanderen neem ons protocol in acht.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.