skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Weer aan de slag

Volgens de mededelingen in de persconferentie van dinsdag 17 november mogen wij als yogadocenten weer aan de slag met inachtneming van de anderhalve meter. Er blijkt bij sommige docenten nog twijfel te bestaan over het aantal cursisten per ruimte. Officieel is dat 30 personen. De restrictie voor 4 personen geldt bij sporten als zaalvoetbal, judo en dergelijke. Mocht je toch nog twijfelen over de regels binnen jouw gemeente, neem dan contact op met de lokale overheid.

Het volhouden van de basismaatregelen blijft cruciaal om het aantal besmettingen terug te dringen. Om optimale veiligheid te garanderen neem ons protocol in acht.

Wie klachten heeft, ook als ze mild zijn, blijft thuis en laat zich zo snel mogelijk testen.
Het kan zijn dat je als individuele studio-eigenaar of ondernemer zelf nog aanvullende maatregelen moet nemen. Zorg in ieder geval voor voldoende ventilatie en lucht de ruimte tussen de lessen door. Je mag water/thee aanbieden aan de bezoekers maar het wordt afgeraden in verband met verhoogd verspreidingsrisico.

Zorg ervoor dat jouw cursisten geregistreerd staan met hun telefoonnummer zodat ze bij eventuele constatering of vermoeden van Covid 19 ingelicht kunnen worden. Mocht er toch onverhoopt iemand Corona blijken te hebben, meld dit dan via www.ggd.nl.

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend