Yogacongres 2022: Rust in jezelf

Yogacongres 2022: Rust in jezelf

Schrijf je in voor het VYN Yogacongres 2022 | Rust in jezelf


Eindelijk kunnen we vanuit de VYN weer een live yogacongres realiseren. Wat hebben we daar naar uitgekeken! 


De congrescommissie is blij dat zij erin geslaagd is een inspirerend programma neer te zetten voor het congres op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei in Mennorode. Ons laatste congres in Elspeet was in 2019. Dat lijkt erg lang geleden. Ondertussen is er veel veranderd in de wereld.

 

Thema: Rust in jezelf
De onrust is nog steeds voelbaar in alle lagen, reden waarom wij dit jaar kozen voor het thema: ‘Rust in jezelf’. Dit houdt in rust vinden in jezelf maar ook rusten in jezelf. Alle workshops op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei passen binnen dit thema met Savasana als mooie afsluiting. Dit jaar hebben we een heel divers aanbod van verschillende soorten yoga. Of het nu is bij Dlight- of flowyoga, een pittige Budokan- of Ashtangaflowles, meditatie, adem, hartflow of Savasana, yoga is daar bij uitstek geschikt voor.

Daarnaast is er een aantal workshops van een hele dag. Het is een mooie gelegenheid om je blik te verruimen of te proeven van een andere yogatraditie. 

 

Aanmelden en inschrijven workshops
Je ontving van ons al een digitale uitnodiging voor het congres én een uitnodiging op je deurmat. Vanaf vrijdag 1 april (tot en met zondag 24 april) kun je je aanmelden via Aanmelden VYN Yoga Congres 2022. Op deze pagina vind je dan ook het programmaboekje Rust in Jezelf | VYN Congres 2022 met boeiende workshops waarvoor je je kunt inschrijven. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

 

Meer activiteiten
En er is meer! Naast fijne workshops, heerlijk eten en de prachtige natuur, kun je o.a.

 • een massage boeken
 • genieten van een kleurrijke expositie met tekeningen van Hindoe goden door Colin Meyer
 • het winkeltje bezoeken van 'Uit den Vreemde'
 • boeken geschreven door onze leden kopen bij een speciaal daarvoor ingerichte stand. Jouw boeken, cd's of dvd's aanbieden voor verkoop? Mail dan met congres@yoganederland.nl
 • genieten van een gevarieerd aanbod op de vrijdagavond met drie verschillende sessies en daarna gezellig napraten in de bar
 • meedoen aan een meditatieve natuurbelevingswandeling met Margriet van Kampen op zaterdagochtend vroeg (!) van 6.45 tot 8.15 uur
 • deelnemen aan de ALV op zaterdag van 9.15 - 10.45 uur
 • het bestuur en de bijscholingscommissie raadplegen bij hulp om je punten in te voeren.

 

Actie Oekraïne

Wil je meedoen aan de VYN/EUY-actie voor Oekraïne? Heb je boeken, dvd’s of cd’s die je ter beschikking wilt stellen voor de verkoop? Dan kun je deze ter plekke inleveren. Voor vragen hierover kun je terecht bij de congrescommissie via congres@yoganederland.nl

 

Tarieven
De prijs voor 2 dagen met overnachting, ontbijt en ochtendpraktijk is € 295,-. Wil je slechts één dag genieten van het mooie programma? Dan betaal je voor de vrijdag inclusief lunch en diner en avondprogramma € 125,00. Zaterdag kost het inclusief lunch en afsluitende borrel € 110,-. Leden van de VYN die zitting hebben in een commissie krijgen € 50,- per dag korting. Niet leden zijn welkom. Zij betalen € 20,- extra per dag. Een tweepersoonskamer boeken is mogelijk. Misschien ken je iemand die met jou een kamer wil delen? Je krijgt dan € 15,- korting per persoon.

 

Algemene richtlijnen voor de inschrijving

 • De inschrijving begint op vrijdag 1 april.
 • Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 24 april
 • Je geeft je via de site op: www.yoganederland.nl/congressen
 • Betaling verloopt via de site, tegelijk met de inschrijving.
 • Deelname is op volgorde van binnenkomst. Wanneer een workshop vol zit, kun je een andere workshop kiezen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met daarin voor welke workshops je bent ingeschreven.
 • Deelname is per dag: het is niet mogelijk om alleen een ochtend of een middag deel te nemen. Deelname is altijd inclusief lunch, diner (vrijdag) of afsluitende borrel (zaterdag), en koffie, thee, koekjes en water.
 • De maaltijden zijn vegetarisch.
 • Partners die een kamer delen en niet aan het programma deelnemen zijn van harte welkom. Zij betalen € 72,15 voor 1x ontbijt, lunch en diner (en toeristenbelasting). Wil je een extra lunch dan kun je die bij de receptie afrekenen.
 • Inschrijving voor een workshop is bindend, alleen in overleg met de congrescommissie kan van workshop gewisseld worden.
 • Per dag krijg je 5 bijscholingspunten.
 • Wil je carpoolen, stuur dan een mailtje naar congres@yoganederland.nl
 • Mocht je niet over internet beschikken of moeite hebben met inschrijven, neem dan voor opgave contact op met congres@yoganederland.nl
 • Voor opgave voor het congres gelden de voorwaarden congres en bijscholingen van de VYN.
 • Om teleurstellingen te voorkomen bij onverhoopte annulering check onze website voor de Algemene Voorwaarden Congres en Bijscholingen

 

Adres Mennorode

Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet
Routebeschrijving: Hotel Mennorode

 

Programma 13 en 14 mei 2022

Bekijk hier het Programmaoverzicht.

  

Nog vragen?
Mail: congres@yoganederland.nl
Overige vragen kun je stellen via info@yoganederland.nl

 

Alle ingrediënten zijn aanwezig om het VYN Yogacongres tot een geweldige happening te maken. Het wordt natuurlijk pas écht een succes als jij erbij bent! We verheugen ons op je komst!

 

Bestuur VYN

 

(Klik op de afbeelding om het congresboekje te bekijken.)

  

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.