skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Yogalessen kunnen doorgaan

Het zicht op het coronavirus staat onder druk. In de persconferentie van 13 oktober werden nieuwe maatregelen afgekondigd. Daarin wordt benadrukt 1,5 meter afstand tot anderen te houden en de basisregels te blijven volgen. Iedereen met klachten laat zich testen en mensen met een positieve testuitslag blijven thuis. Daarmee kan het allergrootste deel van de besmettingen worden voorkomen. Bij de regels voor binnen wordt er een verschil gemaakt tussen woningen, binnenruimtes waar mensen zich vooral doorheen bewegen (bijvoorbeeld winkels, musea) en binnenruimtes waar mensen op één plaats zijn (bioscopen, cafés). Buiten houdt iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand tot elkaar.

Wat betreft de yoga: het maximale aantal van 30 personen per ruimte binnen geldt. Buiten zijn echter groepen van maximaal 4 personen toegestaan.
Let bij de lessen binnen op de ventilatie. Deze moet voldoen aan de voorwaarden in het bouwbesluit en passen bij de bestemming van de ruimte, zodat de lucht vaak genoeg wordt ververst.

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend