Chronisch moe | Samsara

Chronisch moe | Samsara

Startdatum: 25-11-2022

Einddatum: 25-11-2022

: 2 punten

Dit veelvoorkomend syndroom zien we bij onder andere bij postvirale ziektes, zoals Long Covid, ziekte van Lyme, Pfeiffer, legionella, Q-koorts en ME. Mensen ervaren een slopende vermoeidheid, waarbij artsen geen medische oorzaak kunnen vinden. Ook is er geen effectieve behandeling.


Duidelijk mag zijn dat ook Danielle Bersma (fysiotherapeut en yogadocent) geen antwoord en/of behandeling heeft bij de complexe processen die bij dit syndroom een rol spelen. Maar yoga is helend. Het bevordert vitaliteit en innerlijke rust.


In deze workshop kijk je naar lichamelijk factoren die van belang zijn en de invloed van je ‘mind’. Welke yoga-oefeningen kunnen bijdragen aan een goede balans, juist energieverbruik en het welbevinden van deze mensen verbeteren?

 


Chronisch-moe.png

Docenten: Danielle Bersma
Organisatie: Samsara Yoga Docentenopleiding
Locatie: Online
Kosten exclusief BTW: € 45
VYN Erkenning: 2 bijscholingspunten
Datum: 25-11-2022
Start/Eindtijd: 14:30 - 17:00
Telefoon:
Info: danielle@samsara.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.