‘De kracht van Mantra’ o.l.v. Gauranga Hontelez

‘De kracht van Mantra’ o.l.v. Gauranga Hontelez

Startdatum: 06-03-2022

Einddatum: 06-03-2022

: 6 punten

Nāda Yoga is gebaseerd op een eeuwenoud stelsel van mantra’s, klanken, toonsystemen en oefeningen en ontwikkelt zich door tot op de dag van vandaag.


Zoals alle vormen van yoga vindt ook deze haar wortels in het oude India. Hoewel de nādayoga een zelfstandige stroming is, kan zij perfect worden gecombineerd met nagenoeg iedere andere stroming binnen de yoga.


In deze ééndaagse bijscholing maken yogadocenten kennis met de verschillende aspecten van de nādayoga, ervaren zij de invloed ervan op henzelf en krijgen ze suggesties over hoe deze technieken toe te passen in hun eigen praktijk. De mantra staat centraal, het biedt veel mensen verstilling en vreugde.

 

 


Docenten: Gauranga Hontelez
Organisatie: Abha Hontelez
Locatie: Oosterbeek
Kosten exclusief BTW: € 95
VYN Erkenning: 6 bijscholingspunten
Datum: 06-03-2022
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 06-37198167
Info: Info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierGerelateerde lessen

Yoga Nidra Teacher Training Nederland 2022

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en...

Lees meer

Restorative Yoga Basis & Verdieping

 

Er is steeds meer behoefte aan rust in onze maatschappij. Begeleid je cursisten naar ontspanning en werkelijk herstel van stress...

Lees meer

Winterweekend: Omgaan met polariteiten

 

Tijdens een inspirerende driedaagse doe je onderzoek naar polariteiten in het leven. In de onderwijstraditie van de advaita vedanta, de...

Lees meer

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.