De kracht van mantra | Zweiersdal

De kracht van mantra | Zweiersdal

Startdatum: 18-12-2022

Einddatum: 18-12-2022

: 6 punten

Nāda Yoga is gebaseerd op een eeuwenoud stelsel van mantra’s, klanken, toonsystemen en oefeningen en ontwikkelt zich door tot op de dag van vandaag. Het systeem helpt ons om stress te verminderen, onze gezondheid te bevorderen en onze spirituele ontwikkeling te stimuleren en te begeleiden. Zoals alle vormen van yoga vindt ook deze haar wortels in het oude India. Hoewel de nādayoga een zelfstandige stroming is, kan zij perfect worden gecombineerd met nagenoeg iedere andere stroming binnen de yoga.

 

Indiase spirituele geschriften stellen: mantra maheshvara, ‘Mantra is God’, er is geen verschil tussen de allerhoogste en zijn naam. In de bhagavadgītā zegt kŗṣṇa: mantro’ham: (in alle rituelen die je uitvoert) ben Ik de Mantra.  Als yoga en meditatie bedoeld zijn om de transcendente staat te bereiken en als mantra de Ziel is van meditatie, ‘de beste van alle technieken’, dan kunnen we -dus- gerust stellen dat mantra de sleutel is tot het ware geluk: het kennen van het goddelijke.


Avertentie_De-kracht-van-MantraDe-kracht-van-Mantra_.png

Docenten: Gauranga Hontelez
Organisatie: Abha Hontelez Zweiersdal bijscholingen
Locatie: Yogaschool Zweiersdal Weverstraat 65,6861 DK Oosterbeek
Kosten exclusief BTW: € 98
VYN Erkenning: 6 bijscholingspunten
Datum: 18-12-2022
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 0637198167
Info: info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.