De kracht van taal | Zweiersdal

De kracht van taal | Zweiersdal

Startdatum: 12-11-2022

Einddatum: 12-11-2022

: 5 punten

Als yogadocent gebruik je altijd taal om je les vorm te geven. Taal is je voertuig om de cursisten door de les heen te leiden. Je spreekt echter niet alleen maar woorden uit… je deelt specifieke informatie in de vorm van energie. Alle woorden resoneren in het lichaam. Bij jezelf én bij je cursisten. Alles in het lichaam is ingericht op het scannen van veiligheid. Het zenuwstelsel vertaalt iedere informatie naar gevoelens van veilig/onveiligheid. Automatisch zal het lichaam in alle gelaagdheden zich daarop afstemmen. Je oproep om te ontspannen in een bepaalde oefening op de mat, wordt lang niet altijd gehoord en geleefd. Hoe komt het dat je boodschap niet overkomt?


Dat betekent dat je in het lesgeven altijd jezelf lesgeeft. Welke vorm van yoga je ook beoefent, het is een uitdaging voor iedere yogadocent om fundamentele transformerende ervaringen te communiceren: het gevoel van eenheid, ruimte, verbinding, verstilling enz. Jouw - en ieders - universele, levende ervaring.


Avertentie_De-kracht-van-taalDe-kracht-van-taal_.png.jpeg

Docenten: Nicole Bannenberg
Organisatie: Abha Hontelez Zweiersdal bijscholingen
Locatie: Yogaschool Zweiersdal Weverstraat 65,6861 DK Oosterbeek
Kosten exclusief BTW: € 95
VYN Erkenning: 5 bijscholingspunten
Datum: 12-11-2022
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 0637198167
Info: info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.