Driedaagse verdieping Savasana | Samsara

Driedaagse verdieping Savasana | Samsara

Startdatum: 15-09-2022

Einddatum: 13-10-2022

: 15 punten

Een kers op de taart of een uitdaging in overgave? Savasana is de kunst van het in diepe ontspanning brengen van je lichaam en aanwezig blijven met de geest zodat de beoefende asana’s kunnen doorwerken op alle lagen van je zijn. Tijdens deze driedaagse verdiep en verrijk je jouw kennis over, ervaring met en beleving van savasana/eindontspanning en laat je je inspireren. 


Je leert meer over de achtergrond, de intentie en de kracht van savanasa. Je maakt kennis met verschillende invalshoeken. Naast theorie, doe je ook ervaring op door de verschillende mogelijkheden zelf te ondergaan. Zo kun je na deze bijscholing vanuit kennis èn ervaring savasana op een jouw eigen wijze kundig en verdiepend kunt aanbieden aan jouw yogacursisten.

 


Savasana.png

Docenten: Femke van ’t Hof, Romanie Graumans
Organisatie: Samsara Yoga Docentenopleiding
Locatie: Schiedam
Kosten exclusief BTW: € 300
VYN Erkenning: 15 bijscholingspunten
Datum: 15-09-2022
Start/Eindtijd: 10:00 - 15:00
Telefoon:
Info: romanie@samsara.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.