Handmudra’s: helende handen | Samsara

Handmudra’s: helende handen | Samsara

Startdatum: 28-10-2022

Einddatum: 29-10-2022

: 10 punten

Mudra betekent (mystiek) gebaar en verwijst naar een spontane uitdrukking van ons dieper bewustzijn. Het is de zegel van onze geest die de stroom van lichaamsenergie en de richting van ons bewustzijn uitdrukt.

Deze bijzondere tweedaagse bijscholing laat je de magische werking van mudra’s op mentaal, energetisch en spiritueel niveau ervaren. Je maakt kennis met verschillen én overeenkomsten uit diverse disciplines; van Indiase dans tot beeldende kunst, van Chinese bewegingsleer tot eigentijdse emojis. Zo leer je meer over de achtergrond, de intentie en de kracht van mudra’s. Naast dit culturele kader is er vooral ruimte om zelf te voelen en te ervaren.

Na deze bijscholing kun je vanuit kennis én ervaring mudra’s de volwaardige plek in de yogales geven die ze verdienen zodat ook je cursisten kunnen meegenieten.


Handmudras.png

Docenten: Desi Angevaare
Organisatie: Samsara Yoga Docentenopleiding
Locatie: Schiedam
Kosten exclusief BTW: € 225
VYN Erkenning: 10 bijscholingspunten
Datum: 28-10-2022
Start/Eindtijd: 11:00 - 17:00
Telefoon:
Info: romanie@samsara.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.