Helende Herstel-Yoga bij kanker | Zweiersdal

Helende Herstel-Yoga bij kanker | Zweiersdal

Startdatum: 05-11-2022

Einddatum: 06-11-2022

: 11 punten

Een bijscholing waarin je kennismaakt met Herstel-Yoga en de eerste beginselen leert om mensen met kanker te begeleiden als yogadocent. Het is tevens een introductie van de 10-daagse specialisatie training ‘Herstel-Yoga bij kanker’ die jaarlijks in Zweiersdal wordt gegeven. Voor H-yogadocenten is dit een opfriscursus waarna zij zich kunnen aanmelden bij het kwaliteitsregister yoga bij kanker dat wordt opgenomen in  de IKNL verwijsgids kanker. Voor docenten die de Samsara bijscholing ‘Yoga bij kanker’ hebben gevolgd is deze tweedaagse ook zeer geschikt. Na afloop kijken we samen of er nog andere competenties nodig zijn om je aan te melden bij het kwaliteitsregister.

 

Herstel-Yoga is een zachte, helende yoga speciaal ontwikkeld voor mensen met/na kanker of een chronische aandoening. Herstel-Yoga maakt gebruik van veilige en effectieve mind-body technieken zoals yoga asana’s, kalmerende ademtechnieken, mindfulness, compassie en ontspanningsoefeningen. Alle oefeningen zijn er op gericht het zelf-herstellend vermogen te versterken en gezondheids- en psychische klachten te verminderen.


Avertentie_Helende-Herstel-Yoga-bij-kankerHelende-Herstel-Yoga-bij-kanker_.png

Docenten: Peter Haima
Organisatie: Abha Hontelez Zweiersdal bijscholingen
Locatie: Yogaschool Zweiersdal Weverstraat 65,6861 DK Oosterbeek
Kosten exclusief BTW: € 190
VYN Erkenning: 11 bijscholingspunten
Datum: 05-11-2022
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 0637198167
Info: info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.