‘Herstel-Yoga bij kanker’ o.l.v. Peter Haima (tweedaagse bijscholing)

‘Herstel-Yoga bij kanker’ o.l.v. Peter Haima (tweedaagse bijscholing)

Startdatum: 26-03-2022

Einddatum: 02-04-2022

: 11 punten

Herstelyoga is een zachte, helende, integrale yoga speciaal ontwikkeld voor mensen met kanker, tijdens en na behandeling.Deze vorm van yoga stimuleert het zelf-herstellend vermogen van het lichaam, verbetert de algehele gezondheid en vermindert stress en pijnklachten.
Zachte en veilige oefeningen activeren de doorbloeding van organen en circulatie van lymfe. Er wordt veel aandacht besteed aan helende ademhalingsoefeningen. In deze tweedaagse cursus zul je allereerst deze vorm van yoga zelf ervaren, waarna we onze ervaringen uitwisselen en de opbouw van de herstelyogales bespreken. Daarnaast krijg je medische uitleg over de ziekte waardoor je beter zult begrijpen hoe en waarom herstelyoga een helende werking heeft bij kanker.


De cursus is tevens een introductie op de 10-daagse specialisatie training "Herstel-Yoga bij kanker & chronische ziekte", die in oktober ’22 voor de tweede keer in Zweiersdal gestart zal worden.
Voordocenten die de vroegere "H-yogaopleiding" hebben gevolgd is dit een opfriscursus waarna zij zich kunnen aanmelden bij het 'Kwaliteitsregister yoga bij kanker'.

 

  • Data: zaterdag 26 maart en zaterdag 2 april

 

 


Docenten: Peter Haima
Organisatie: Abha Hontelez
Locatie: Oosterbeek
Kosten exclusief BTW: € 180
VYN Erkenning: 11 bijscholingspunten
Datum: 26-03-2022
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 06-37198167
Info: Info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierGerelateerde lessen

Yoga Nidra Teacher Training Nederland 2022

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en...

Lees meer

Restorative Yoga Basis & Verdieping

 

Er is steeds meer behoefte aan rust in onze maatschappij. Begeleid je cursisten naar ontspanning en werkelijk herstel van stress...

Lees meer

Winterweekend: Omgaan met polariteiten

 

Tijdens een inspirerende driedaagse doe je onderzoek naar polariteiten in het leven. In de onderwijstraditie van de advaita vedanta, de...

Lees meer

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.