Intervisie CAY/CAT

Intervisie CAY/CAT

Startdatum: 21-05-2022

Einddatum: 21-05-2022

: 6 punten

Deze bijscholingsdag is bedoeld voor yogadocenten die de opleiding tot CAY/CAT docent hebben afgesloten en inmiddels ervaring hebben opgedaan met het lesgeven. Na enige tijd lesgegeven te hebben kom je vragen tegen of wil je meer verdieping brengen in je lessen. Deze dag ontmoet je collega’s om kennis en ervaring uit te wisselen.  Om de cursus helemaal af te stemmen op die behoefte breng je als deelnemer van te voren leervragen/ leerbehoeften in. Hierover ontvang je een email bericht na aanmelding.We zullen elkaar bevragen en feedback geven. Wat we willen onderzoeken passen we meteen toe in de praktijk. De CAY-tools zijn aanwezig.

 


CAT_3282.png

Docenten: Jacoline Norden
Organisatie: Zweiersdal Bijscholingen
Locatie: Oosterbeek
Kosten exclusief BTW: € 95
VYN Erkenning: 6 bijscholingspunten
Datum: 21-05-2022
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 0637198167
Info: info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.