Intervisie/interactieve meditatie | Amitabha

Intervisie/interactieve meditatie | Amitabha

Startdatum: 19-11-2022

Einddatum: 04-03-2023

: in aanvraag punten

Versterking van je Zijns-kwaliteit

 

Wil je leren hoe je als docent nog meer gebruik kunt maken van je aanwezigheid? Hoe in je eigen energie kunt blijven wanneer je in contact bent met anderen? 

 

In deze 5- daagse training werken we met interactieve, lichaamsgerichte werkvormen vanuit mindfulness om je zijns-kwaliteit te versterken. Vragen als ‘waar sta ik in mijzelf’ en ‘vanuit welke waarden leef ik’ worden als gevoelde ervaring beantwoord.

 

Deze training vormt een model waarmee je van elkaars expertise kunt profiteren en je elkaar door uitwisseling en spiegeling kan steunen in groei en spirituele ontwikkeling. Zo kan je steeds in contact blijven met wat er is, om van daaruit te bewegen naar een constructieve en liefdevolle verbinding met jezelf en je omgeving.

 

De verworven kennis en praktische oefeningen kunnen effectief ingezet worden om een meer open en verbonden communicatie mogelijk te maken, en zijn zeer goed inzetbaar als intervisie werkvormen om bekrachtiging en verdieping te brengen in het samen zijn.


interactieve-meditatie_.png.jpeg

Docenten: Iris van Vemden, Simone Holstege
Organisatie: Stichting Gedragen Ruimte/ Opleiding Amitabha
Locatie: Nieuwstraat 55, Deventer
Kosten exclusief BTW: € 250
VYN Erkenning: in aanvraag bijscholingspunten
Datum: 19-11-2022
Start/Eindtijd: 10:00 - 12:30
Telefoon: 06-81 25 25 81
Info: irisvanvemden@gmail.com
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.