Mantra Yoga Nidra: klank en trilling

Mantra Yoga Nidra: klank en trilling

Startdatum: 27-10-2021

Einddatum: 15-12-2021

: 14 punten

Nada Brahma staat voor De wereld is geluid.
Nada betekent zowel trilling als geluid. In deze bijscholing werk je zowel met de klank van je stem, als de trilling ervan (hardop en in gedachten) in verschillende yogavormen (asana’s en meditatie).  Deze trillingen kunnen diep in ons doordringen en zuiverend werken, doordat bevroren energie weer in beweging komt.

 

De lessen worden altijd afgesloten met een klankmeditatie, waarbinnen je diverse mantra-klanken in gedachten (fijnstoffelijk) herhaalt. Deze bieden je de mogelijkheid om in contact te komen met je innerlijke geluid.

 

Je gaat oefenen met zowel de klank van je stem, als de trilling ervan: Fysiek, hoor- en voelbaar in de asana’s - innerlijk en fijnstoffelijk ervaarbaar, gekoppeld aan de chakra’s. Er wordt gewerkt met helende klanken, Bija-mantra’s en mantra’s. Maximaal 11 p.

 

Data: wo 27 okt, 3, 10, 17 en 24 nov, 1, 8 en 15 dec 2021. Tijden: 9.30 11.15 u

 


Docenten: Natasja de Senerpont Domis
Organisatie: De Blikopener
Locatie: Tilburg
Kosten inclusief BTW: € 160
VYN Erkenning: 14 bijscholingspunten
Datum: 27-10-2021
Start/Eindtijd: 9:30 - 11:15
Telefoon: 0135356137
Info: info@blikopener.info
Website: Klik hierGerelateerde lessen

Yoga Nidra Teacher Training Nederland 2022

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en...

Lees meer

Restorative Yoga Basis & Verdieping

 

Er is steeds meer behoefte aan rust in onze maatschappij. Begeleid je cursisten naar ontspanning en werkelijk herstel van stress...

Lees meer

Yoga voor fysiek beperkten/chronisch zieken

In deze specialisatie leer je als yogadocent hoe je yoga kunt inpassen voor mensen met een fysieke beperking, waarin alle...

Lees meer

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.