NIEUWE SPECIALISATIE! Skeletal Breathing yoga

NIEUWE SPECIALISATIE! Skeletal Breathing yoga

Startdatum: 15-10-2022

Einddatum: 23-09-2023

: 50 punten

SBY gaat uit van de open benadering. In het oefenen sluit het aan bij natuurlijke bewegingen van het skelet. Het is een praktische, ervaringsgerichte manier van yoga beoefenen. De subjectieve, persoonlijke beleving staat voorop


SBY werkt vanuit de aandacht (het meest vluchtige deel van onszelf), het skelet (het meest vaste deel van onszelf) en de adem. De methode verlegt de focus van het ‘juist’ uitvoeren van de yogahouding naar het voelen vanwaar de beweging als vanzelf ontstaat. In plaats van instructies te geven wordt het lichaam uitgenodigd om in beweging te komen zonder dat daarbij verteld wordt op welke wijze het dat gaat doen.


SBY creëert mogelijkheden om meer in contact te komen met lichaamsintelligentie en het laat de beoefenaar de (verander)mogelijkheden van het lichaam ontdekken. Het is daardoor een directe weg, die meer gaat over de concrete ervaringen in het ‘hier en nu’ dan over een filosofische benadering.


Avertentie_NIEUWE-SPECIALISATIE-Skeletal-Breathing-yogaNIEUWE-SPECIALISATIE-Skeletal-Breathing-yoga_3282.jpeg

Docenten: Yvonne Esser
Organisatie: Abha Hontelez
Locatie: Zweiersdal Yogabijscholingen Weverstraat 65,6861 DK Oosterbeek
Kosten exclusief BTW: € 1250
VYN Erkenning: 50 bijscholingspunten
Datum: 15-10-2022
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 06-37198167
Info: info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.