‘Omarm de kraamtijd’ o.l.v. Marjan de Jong

‘Omarm de kraamtijd’ o.l.v. Marjan de Jong

Startdatum: 12-03-2022

Einddatum: 12-03-2022

: 5 punten

De meerwaarde van Ayurveda in de kraamtijd


Wat zou het voor een zwangere betekenen als je haar (en haar partner) niet alleen begeleidt tijdens de zwangerschap en voorbereidt op de bevalling, maar ook aandacht besteedt aan de eerste weken na de bevalling?


Wanneer er een baby wordt geboren, wordt er ook een moeder geboren en dat wordt vaak vergeten. In veel traditionele culturen wordt een nieuwe moeder de eerste weken vrijgesteld van haar dagelijkse taken en wordt ze door familie en vriendinnen bijgestaan en omringd met liefde. In Nederland kennen wij deze traditie niet meer. Gelukkig hebben we wel kraamzorg, maar nieuwe moeders hebben meer nodig dan dat!


Tijdens deze bijscholing gaan we op een interactieve manier kijken wat een nieuwe moeder nodig heeft. Wat kan Ayurveda daarin bieden en hoe kan jij als docent zwangerschapsyoga een bijdrage leveren aan deze bijzondere periode. 


Docenten: Marjan de Jong
Organisatie: Abha Hontelez
Locatie: Oosterbeek
Kosten exclusief BTW: € 95
VYN Erkenning: 5 bijscholingspunten
Datum: 12-03-2022
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 06-37198167
Info: Info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierGerelateerde lessen

Yoga Nidra Teacher Training Nederland 2022

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en...

Lees meer

Restorative Yoga Basis & Verdieping

 

Er is steeds meer behoefte aan rust in onze maatschappij. Begeleid je cursisten naar ontspanning en werkelijk herstel van stress...

Lees meer

Winterweekend: Omgaan met polariteiten

 

Tijdens een inspirerende driedaagse doe je onderzoek naar polariteiten in het leven. In de onderwijstraditie van de advaita vedanta, de...

Lees meer

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.