Verdiepingsmodule voor docenten

Verdiepingsmodule voor docenten

Startdatum: 25-09-2022

Einddatum: 04-02-2023

: 30 (in aanvraag) punten

Verdieping essentie van yoga

 

Wil je je docentvaardigheden verdiepen, en van daaruit effectieve workshop-programma’s leren maken? Wil je als docent meer zelfvertrouwen voelen, omdat je beter weet waar je naartoe werkt in lessen?


Deze 5-daagse module neemt je mee naar de directe ervaring van de diepere laag van yoga-beoefening via chakra’s, bandha en pranayama, met een anatomische onderbouwing hoe je in deze diepere laag kan komen. Daarnaast is er veel aandacht voor didaktiek: interne structuur van houdingen, de aandachtspunten bij het inspreken, en mogelijke hands-on ondersteuning.

 

Vanuit de kennis van structuur en doelen leer je effectieve programma’s te maken voor specifieke doelgroepen, of met specifieke thema’s. Hiermee kan je online of blended programma’s maken, voor in de yoga-studio of in organisaties.


Het gaat daarbij om de inhoudelijke vaardigheden om effectieve programma’s te maken, er wordt geen specifieke kennis gedeeld over marketing.

 


Avertentie_Mindfulness-en-mantraMindfulness-en-mantra_-v4.png-2.jpeg

Docenten: Maartje van Hooft
Organisatie: Yoga-opleiding Amitabha
Locatie: Deventer
Kosten inclusief BTW: € 475
VYN Erkenning: 30 (in aanvraag) bijscholingspunten
Datum: 25-09-2022
Start/Eindtijd: 9:00 - 16:45
Telefoon: 0570-606106
Info: amitabha@kpnplanet.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.