Yoga en kanker

Yoga en kanker

Startdatum: 18-03-2022

Einddatum: 09-07-2022

: 32 punten

“Je bent meer dan je kanker!’ In maart 2022 start de bijscholing yoga en kanker voor de 11e keer. Al jarenlang is Yoga en kanker een onderwerp waar Samsara Yoga Opleiding intensief mee bezig is.

Steeds vaker krijgen we vragen van yogadocenten die in hun reguliere lessen mensen ontvangen die onder behandeling zijn of behandelingen hebben gehad om kanker aan te pakken. Het komt ook voor dat mensen uit behandeld zijn en in de resterende fase van hun leven graag yogalessen willen volgen. Wat kan je aanbieden als yogadocent? Deze bijscholing biedt je de mogelijkheid te leren, te vragen en te ervaren om zo voor jezelf een weloverwogen keuze te maken of en hoe les te geven aan mensen met of hersteld van kanker.

Yogadocenten, ervaringsdeskundigen en deskundigen uit andere disciplines komen bijeen om dit moeilijke en tegelijkertijd waardevolle onderwerp vorm te geven. Bovenal hebben we respect en waardering voor ieder die dit meemaakt, direct en indirect. We zijn dankbaar dat we deze bijscholing kunnen geven en dat Yoga voor mensen met kanker toegankelijker wordt.

 


Docenten: Femke Kroonen Msc., Loes van der Mee en Anja Hilleman (gastdocent)
Organisatie: Samsara Yoga Opleiding
Locatie: Breda
Kosten exclusief BTW: € 590
VYN Erkenning: 32 bijscholingspunten
Datum: 18-03-2022
Start/Eindtijd: 10:00 - 17:30
Telefoon: 06-50539691
Info: femke@samsara.nl
Website: Klik hierGerelateerde lessen

Yoga Nidra Teacher Training Nederland 2022

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en...

Lees meer

Restorative Yoga Basis & Verdieping

 

Er is steeds meer behoefte aan rust in onze maatschappij. Begeleid je cursisten naar ontspanning en werkelijk herstel van stress...

Lees meer

Winterweekend: Omgaan met polariteiten

 

Tijdens een inspirerende driedaagse doe je onderzoek naar polariteiten in het leven. In de onderwijstraditie van de advaita vedanta, de...

Lees meer

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.