Yoga en Kosha Specialisatie

Yoga en Kosha Specialisatie

Startdatum: 18-09-2021

Einddatum: 01-01-2021

: 60 punten

Deze specialisatie helpt je om je yoga beoefening te verdiepen en kosha bewustzijn te gebruiken in je lessen. Je gaat voorbij yoga en meditatie. Je leert op een dieper en essentiëler niveau te communiceren met je zelf.

 

Je ontdekt hoe je emoties en gedachten invloed hebben op de chakra’s. Je wordt je bewuster van je energie en leert hoe je je welzijn kunt verbeteren door je prana te versterken. Diepgaande verkenningen van asana en aanpassingen vormen de basis van je beoefening. 

 

Je gaat onderzoeken hoe je bewuster je leven, gezondheid, gedachtes en emoties vorm kunt geven.  En hoe je ‘co-creator’ wordt van je eigen leven!

 

Het betreft 6 modules van 2 dagen.Organisatie: Dru Yoga Nederland
Locatie: Arnhem en online
Kosten inclusief BTW: € 1.295,-
VYN Erkenning: 60 bijscholingspunten
Datum: 18-09-2021
Start/Eindtijd: 10:00 - 17:00


Website: Klik hierGerelateerde lessen

Yoga Nidra Teacher Training '21/'22

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en...

Lees meer

Bijscholing Savasana

Lees meer

Restorative Yoga Basis & Verdieping

Er is steeds meer behoefte aan rust in onze maatschappij. Begeleid je cursisten naar ontspanning en werkelijk herstel van stress...

Lees meer

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN (met je lidcode) + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.