Yoga en Seksualiteit | Samsara

Yoga en Seksualiteit | Samsara

Startdatum: 18-02-2023

Einddatum: 11-06-2023

: 35 punten

Seksualiteit is onlosmakelijk verbonden met mens-zijn in elke levensfase. Hoe kun je als docent dit onderwerp deskundig en met respect voor eigen en andermans grenzen in je lessen een plek geven? Hoe kun je zelf meer plezier in seksualiteit ontdekken en dit overbrengen aan cursisten?

In deze bijscholing is aandacht voor de fysieke, emotionele, spirituele en filosofische aspecten rondom seksualiteit. Na deze bijscholing voel je als docent vrijer om het onderwerp bespreekbaar te maken en kun je specifieke oefeningen aanbieden waarmee je cursisten beter leren voelen en zichzelf leren begrenzen. In alle lessen zorgen we met elkaar voor een veilige ruimte voor dialoog en de ontwikkeling van didactische vaardigheden waarbij de eigen grenzen en die van de ander worden gerespecteerd.

Alle oefeningen gebeuren met kleding en aan aanraking tijdens eventuele partneroefeningen alleen na expliciete toestemming.  


Data:  zaterdag 18 en zondag 19 februari, zondagen 12 maart, 2 en 16 april, 14 mei en 11 juni 2023.


Yoga-en-seksualiteit.png

Docenten: Loes van der Mee, Sanne Mees, Erik Stout, Danielle Bersma, Sandra de Jager
Organisatie: Samsara Yoga Docentenopleiding
Locatie: Schiedam
Kosten exclusief BTW: € 725
VYN Erkenning: 35 bijscholingspunten
Datum: 18-02-2023
Start/Eindtijd: 11:00 - 18:00
Telefoon:
Info: romanie@samsara.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.