Yoga Nidra Teacher Training Nederland

Yoga Nidra Teacher Training Nederland

Startdatum: 10-05-2023

Einddatum: 02-03-2024

: 48 punten

Wil je leren lesgeven in deze diepe ontspanningstechniek op een verantwoorde manier? Jezelf verdiepen in Yoga Nidra, meditatie, zelfontwikkeling, yoga-psychologie, creatief lesgeven en meer?


Kom dan deze gefundeerde training volgen. Een reis die je verdeelt over 9maanden écht laat kennismaken met Yoga Nidra en waarna je op een verantwoorde manier Yoga Nidra kan geven. Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en verantwoorde manier aan hun leerlingen aan te bieden.


Doelstellingen: Yoga Nidra vanuit eigen beoefening en ervaring onderzoeken, de theorie en de wetenschap erachter begrijpen en het oefenen in les geven van Yoga Nidra. De training is internationaal erkend, wordt al tientallen jaren in heel Europa gegeven en geeft de deelnemer een solide basis voor het aanleren van de originele Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem. Niks nieuws, wel verantwoord en erg diep.


Overnachting tegen betaling is mogelijk in de retraite-woning boven de yogaschool.


Avertentie_Yoga-Nidra-Teacher-Training-NederlandYoga-Nidra-Teacher-Training-Nederland_4280.png-2.jpeg

Docenten: Ingrid Pladdet & Sascha Pfeifer
Organisatie: Yoga Sadhana
Locatie: Vlissingen
Kosten inclusief BTW: € 1175
VYN Erkenning: 48 bijscholingspunten
Datum: 10-05-2023
Start/Eindtijd: 10:00 - 17:30
Telefoon:
Info: yoganidrateachertraining@gmail.com
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.