Yoga Nidra Teacher Training '21/'22

Yoga Nidra Teacher Training '21/'22

Startdatum: 11-09-2021

Einddatum: 18-06-2022

: 48 punten

Deze gestructureerde specialisatie traint yogadocenten om de diepe ontspanningsmethode van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem op een veilige en verantwoorde manier aan hun leerlingen aan te bieden.

Doelstellingen: Yoga Nidra vanuit eigen beoefening en ervaring onderzoeken, de theorie en de wetenschap erachter begrijpen en het oefenen in les geven van Yoga Nidra. De training is internationaal erkend, wordt al tientallen jaren in heel Europa gegeven en geeft de deelnemer een solide basis voor het aanleren van de originele Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem. Niks nieuws, wel erg diep. Overnachting tegen betaling is mogelijk in de retraite-woning boven de yogaschool. 

Verdeeld over 9 maanden ga je volledig onderdompelen in deze diepe ontspanningstechniek, de Satyananda yogatraditie leren kennen met mantra's, verschillende meditaties, zelfstudie, lesgeven en les ontvangen. Zo ga je op pad tijdens een jaartraining om volledig en grondig opgeleid te worden in de originele Yoga Nidra. Je gaat zelf ervaren en onderzoeken en vanuit dit vertrekpunt lesgeven.

De specialisatie wordt verspreid over 2 weekenden en 4 lossen lesdagen gegeven op een zaterdag:

 

  • weekend 11/12 september 2021
  • zaterdag 6 november 2021
  • weekend 15/16 januari 2022
  • zaterdagen 26 maart, 21 mei en 18 juni 2022

 

De lestijd is van 10.00 – 17.30 uur

Kosten: € 995,- incl. hand-outs, opnames Yoga Nidra's om thuis te oefenen, assessments van eigen Yoga Nidra opnames, thee/koffie en soep voor de lunch 
Meenemen: lunch, eigen mat, kussen en deken Organisatie: Ingrid Pladdet en Sascha Pfeifer | Yoga Sadhana – City Yoga Retreat Vlissingen
Locatie: Vlissingen
Kosten inclusief BTW: € 995
VYN Erkenning: 48 bijscholingspunten
Datum: 11-09-2021
Start/Eindtijd: 12:00 - 12:00
Telefoon: 06-22653930
Info: yoganidrateachertraining@gmail.com https://yoganidrateachertraining.nlGerelateerde lessen

Bijscholing Savasana

Lees meer

Verdiepingsweekend – De vier levensvrienden

In deze ‘miniretraite’ heb je tijd en rust je vier levensvrienden te ontmoeten of beter te leren kennen. Je vrienden zijn: liefdevolle vriendelijkheid,...

Lees meer

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar support@yoganederland.nl.

Let op, uw tijdelijke wachtwoord is VYN + postcode(getallen).
Voorbeeld: VYN1234/VYN12341234

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.